QUÈ OFERIM

Sensibilització musical de 3 a 5 anys i iniciació a l’instrument

Programa d’iniciació musical dels nens de 3 a 5 anys (P3, P4 i P5), on es treballen les capacitats auditives, vocals, rítmiques, motrius i cognitives. Ajuda al desenvolupament integral dels nens més petits a través de la música. A partir de P3 tenen el primer contacte amb els instruments: piano, violí, guitarra, flauta travessera...

La música és necessària i imprescindible en l’educació dels nens de 3 a 5 anys, ja que els ajuda a aconseguir millors resultats en el seu procés d’aprenentatge en el món educatiu. Facilita la seva experiència sensorial i motriu. La música és un potencial a desenvolupar que tots els nens tenen.

musica-sensibilitzacio-2023-R

A l’escola de música ho fem de forma vivencial, pràctica, divertida, amena i adient per a cada edat de l’infant, amb objectius a assolir per a cada nivell.

La música està present en l’àrea cognitiva, sensorial, motriu, emocional, comunicativa i del llenguatge, i en la creativa. Tots els nens són intrínsecament musicals, sempre que es desenvolupin les seves capacitats.

La iniciació de l’infant en el món de la veu té com a factor d’aprenentatge l’expressió musical amb el mateix cos, amb cançons tradicionals i populars.

Coneixent els mètodes dels grans pedagogs del segle XX com Kodaly, Dalcroze, Willems i Orff, introduïm al nen en el món sonor, treballant la música des de diferents perspectives, amb les quals l’alumne desenvolupa la seva creativitat musical amb les eines que els hi posem al seu abast.

Les classes són molt vivencials, on el nen descobreix la música fent música, cantant, fent ritmes, llegint una partitura i fent ritmes. L’educació del ritme la treballem des de diferents plantejaments: educant el sentit del ritme i educant el cos i el moviment per poder-los expressar.

Iniciem l’alumne amb l’instrument de manera lúdica i atractiva, per tal que el nen descobreixi quin és l’instrument que més li agrada i mostri més aptituds amb ell. És molt important escollir bé l’instrument des del principi.

L’alumne estudia directament sobre l’instrument, el teclat en el cas del piano, potenciant el seu desenvolupament sensorial i motriu, així com l’ensenyament dels principis per a una tècnica natural. D’aquesta manera, el nen descobreix el món musical a través de l’instrument, deixant lliure la  seva creativitat.

"Sensibilització musical de 3 a 5 anys i iniciació a l’instrument",
és un programa d’iniciació musical dels nens de 3 a 5 anys (P3, P4 i P5), on es treballen les capacitats auditives, vocals, rítmiques, motrius i cognitives.

Maylos Pons Roselló

DIRECTORA

QUÈ OFERIM

Els nens de 3 a 5 anys en concert

Vegeu el vídeo de l'actuació dels nens de 3 a 5 anys al Concert de Cambra de Fi de curs 2021/2022 al Castell Templer de Gardeny de Lleida.

GALERIA DE FOTOS

Els alumnes de 3 a 5 anys en acció

A les sessions d’iniciació musical dels nens de 3 a 5 anys (P3, P4 i P5), treballem les capacitats auditives, vocals, rítmiques, motrius i cognitives, amb jocs i cançons.

Ajudem al desenvolupament integral dels nens més petits a través de la música.

A partir de P3 els nostres alumnes ja tenen el primer contacte amb els instruments: piano, violí, guitarra, flauta travessera...

ABOUT US

Innovative buildings with new materials

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.

musica-sensibilitzacio-2023-P1037x950

ELS ESPAIS

Les aules Pujol i Bach

L'aula PUJOL és l'aula més acollidora i propera per als petits quan el grup és més reduït.

En canvi, l'aula BACH és més gran on podem desenvolupar les activitas motrius que requereixen més espai.

Fem viure i sentir la música!

Aquest és el nostre lema i propòsit per apropar i educar els nostres alumnes en el món de la música.