BENVINGUTS

Per què viure i sentir la música a l’Escola de Música Pons Roselló?

Perquè des de l’any 1995, l’Escola de Música Pons Roselló, fundada i dirigida per Maylos Pons Roselló, autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, fa viure i sentir la música, des de nadons fins a adults. I perquè la música educa.

Tot l’equip docent és conscient que la música desenvolupa capacitats intel·lectuals, socials, afectives i artístiques, molt importants en altres contexts de la vida. Amb la música, és essencial un sentir abans d’un saber, i un conèixer per poder gaudir-la i compartir-la.

La il·lusió, la motivació i la perseverança ens diferencien i defineixen per créixer musicalment, dia a dia. L’alumne és el nostre valor més rellevant i preuat.

Oferim un pla d’estudis personalitzat, complet i adaptat a la normativa vigent, impartit per un equip de professors amb una àmplia experiència docent.

Garantim un ensenyament personalitzat de qualitat des de música per als més petits de 0 a 3 anys, sensibilització musical de 3 a 5 anys i iniciació a l’instrument, nivell elemental a partir de 6 anys i nivell mitjà? amb l’instrument escollit, orquestres de cambra i pianos, fins a música per als més grans.

Aquestes són les nostres eines per apropar i educar els nostres alumnes en el món de la música.

Fem viure i sentir la música!

mpr-lema-02

La il·lusió, la motivació i la perseverança
ens diferencien i defineixen per créixer musicalment, dia a dia.
L’alumne és el nostre valor més rellevant i preuat.

Maylos Pons Roselló

DIRECTORA

home-com27-002

VISITA'NS

Vols visitar la nostra Escola de Música?

Si la vols veure en directe, dema'ns cità prèvia per telèfon i te l'ensenyarem amb tot detall el dia i hora convingudes.

VISITA'NS

Entra a la nostra escola de música i fès una visita guiada

Si ho desitjes, pots fer un primer tast amb el vídeo adjunt. Veuràs com és la nostra Escola de la mà de Mariví Chacón, de Lleida TV.

Fem viure i sentir la música!

Aquest és el nostre lema i propòsit per apropar i educar els nostres alumnes en el món de la música.