QUÈ OFERIM

Música per a nadons de 0 a 3 anys

Programa bressol d’estimulació musical primerenca, "Música per a nadons", adreçat a nens i nenes de 0 a 3 anys, acompanyats del pare o la mare, o un adult. Està basat en la interacció musical i la comunicació, que dóna pas al desenvolupament de la sensibilitat, la creativitat i les capacitats emocionals, cognitives i executives de l’infant.

Maylos Pons, directora de l'Escola Música Pons Roselló, especialista amb els més petits i Doctora en Educació Musical per la UB, imparteix el programa bressol, "Música per a nadons", adreçat a nens i nenes de 0 a 3 anys, acompanyats del pare o la mare, ambdós o un familiar adult.

És un ensenyament basat en la interacció musical i la comunicació que dóna pas al desenvolupament de la sensibilitat i la creativitat. Compartim jocs, cançons, danses, ritmes i moviments que apropen la música al desenvolupament personal de l'infant.

musica-nadons-001

A començaments de cada curs programem una presentació pública a l’escola. Enguany, es realitzarà a l’escola el proper dimarts 4 d’octubre a l’escola a les 18:30 hores.

Entrada lliure i gratuïta.

Presencials o en On line.

El curs 2022 / 2023 començarà el proper dimecres 5 d’octubre.

Dimarts i/o dijous, de 18:00h a 18:30h.

– La música és el primer llenguatge de l’infant.

– El programa bressol “Música per a nadons” és un curs d’estimulació musical primerenca, destinat a afavorir el desenvolupament integral dels nens més petits a través de la música.

– Aporta molts beneficis dins de l’àrea cognitiva, motriu, emocional, creativa i comunicativa.

– Promou la participació de les famílies en l’educació dels seus fills mitjançant el joc. La participació activa dels pares, que acompanyen els seus fills durant les sessions d’estimulació musical primerenca, hi juga un paper fonamental, ja que esdevenen companys d’activitat. Aquest fet potencia el lligam familiar, molt important per al desenvolupament de la seva personalitat.

– Ajuda a integrar l’infant a la cultura del país on viu, perquè utilitza bàsicament elements musicals propis de la nostra cultura i tradició.

– Fomenta la descoberta dels sons, ritmes, silencis, la convivència entre éssers humans, tot compartint el plaer de fer música conjuntament, en un entorn ric en espontaneïtat i creativitat.

– Afavoreix també el creixement harmònic i equilibrat dels infants.

El curs “Música per a nadons” amb nens i nenes de 0 a 1 any i de 2 a 3 anys, acompanyats del pare, la mare, ambdós o algun familiar adult.

Nens i nenes de 0 a 1 any i de 2 a 3 anys, sessions de trenta minuts, dimarts i/o dijous, de 18:00h a 18:30h.

Del mes de setembre al mes de juny. També es pot començar en qualsevol moment del curs, un dia o dos dies a la setmana. Es pot assistir i participar gratuïtament en una sessió d’estimulació musical primerenca com a prova.

Les classes les imparteix en exclusiva Maylos Pons Roselló, directora de l’Escola de Música Pons Roselló, especialista amb els més petits i Doctora en Educació Musical per la UB.

"Música per a nadons", és un programa bressol
d’estimulació musical primerenca, adreçat a nens i nenes de 0 a 3 anys,
acompanyats del pare o la mare, o un adult.

Maylos Pons Roselló

DIRECTORA

QUÈ OFERIM

Els nadons de 0 a 3 anys en concert

Vegeu el vídeo de l'actuació dels nadons al Concert de Cambra de Fi de curs 2021/2022 al Castell Templer de Gardeny de Lleida.

GALERIA DE FOTOS

Reunió informativa de "Música per a Nadons"

Cada any, abans de començar el curs de "Música per a Nadons" a l'octubre, convoquem una reunió informativa, d'entrada lliure i sense compromís, per a explicar en què consisteixen les sessions musicals amb els nadons de 0 a 3 anys.

Una vegada iniciat el curs, podeu probar una sessió musical i incorpora-vos en qualsevol moment del curs.

Probeu-ho i gaudireu plegats de la música amb el vostre nadó.

GALERIA DE FOTOS

Els nostres Nadons en acció

Un dia o dos a la setmana, els dilluns i dimecres, o dimarts i dijous, de 18:00h a 18:30h, els més petits de l'escola s'ha passen molt bé amb Maylos Pons Roselló, especialista amb els més petits.

Probeu una sessió sense cap compromis, demanant cita prècia al 973280907 i gaudireu plegats de la música amb el vostre nadó.

musica-nadons-002

L'ESPAI

L'aula MOZART polivalent

L'aula MOZART és l'aula més gran de l'Escola. És on realitzem els concerts i audicions trimestrals amb públic, sessions de música per a bebès, cant coral infantil, música de cambra, així com les reunions informatives.

Disposa de piano de cua, vertical, canó audiovisual i tot el necessari per a fer activitats educatives i formatives.

Fem viure i sentir la música!

Aquest és el nostre lema i propòsit per apropar i educar els nostres alumnes en el món de la música.