QUÈ OFERIM

Música per a joves i adults.

Els joves i adults que tinguin o no coneixements musicals, també poden aprendre a tocar un instrument. Només necessiten il·lusió i moltes ganes d’aprendre. Ho aconsegueixen amb un programa personalitzat i fet a mida i amb un repertori de música modern i actual. Mai és tard per aprendre música.

Aquest programa va adreçat a joves i adults que vulguin aprendre a tocar un instrument. Es pot començar sense tenir cap coneixement musical. Des del primer dia, es treballa directament amb l’instrument i, a poc a poc es va aprenent el llenguatge musical alhora que s’interpreta amb l’instrument. Només es necessita il·lusió i moltes ganes d’aprendre. La música no té edat ni sexe. Tothom pot fer música.

musica-adults-2022-23-R

També oferim el programa als alumnes que han superat el nivell elemental i que tenen clar que volen continuar gaudint de l’instrument sense fer necessàriament els cursos establerts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ni tampoc exàmens.

En aquest cas, és un programa d’estudi personalitzat i fet a mida, on el professor i l’alumne trien, de mutu acord, el repertori a treballar.

És un repertori de música modern i actual que motiva molt l’alumne i que el professor creu convenient per al seu  aprenentatge musical personal.

En "Música per a joves i adults" no hi ha edat per aprendre música.
Tinguin o no coneixements musicals,
també poden aprendre a tocar un instrument.

Maylos Pons Roselló

DIRECTORA

QUÈ OFERIM

Joves i adults en acció

Vegeu el vídeo d'alumnes joves i adults al Concert de Cambra de fi de curs de l'any 2020.

GALERIA DE FOTOS

No hi ha edat per estudiar a tocar un instrument

Només es necessita il·lusió i moltes ganes d’aprendre.

La música educa, es gaudeix, no té edat ni sexe.

Tothom pot fer música.

musica-adults-2022-23-P1037x950

L'ESPAI

Classes individuals alumne-professor

Amb un programa personalitzat i fet a mida per a cada alumne segons els seus particulars gustos musicals i amb un repertori de música modern i actual.

Mai és tard per aprendre música.

Fem viure i sentir la música!

Aquest és el nostre lema i propòsit per apropar i educar els nostres alumnes en el món de la música.