QUÈ OFERIM

Música de cambra. Orquestra de pianos de nivell elemental i professional.

La interpretació en grup de cambra aprofundeix la sensibilitat i el coneixement musical dels alumnes. Això els dóna la possibilitat de consolidar la seva formació, tot afavorint la seva autoestima i potenciant la seva sociabilitat.

musica-cambra-2022-23-R

La pràctica musical en un conjunt instrumental és una eina imprescindible per a reforçar el treball en equip, per saber tocar escoltant els teus companys, per a portar el ritme conjuntament, per saber diferenciar totes les veus i per a reforçar la comunicació i l’expressió conjunta. En el nostre cas, l’orquestra de pianos és una eina molt important per a l’aprenentatge d’un músic de la nostra escola.

Amb la interpretació en grup, aprofundim en la sensibilitat i el coneixement musical dels alumnes. Dóna la possibilitat de consolidar la seva formació, tot afavorint la seva autoestima i potenciant la seva sociabilitat.

La "Música de Cambra" permet la interpretació en grup
dels alumnes i aprofundeix en la seva sensibilitat i el seu coneixement musical.

Maylos Pons Roselló

DIRECTORA

QUÈ OFERIM

Música de Cambra en concert

Vegeu el vídeo d'alumnes de l'orquestra de pianos de nivell elemental i professional de l'escola al Concert de Cambra de fi de curs 2021/2022 al Castell Templer de Gardeny de Lleida.

GALERIA DE FOTOS

La interpretació en grup aprofundeix la sensibilitat i el coneixement musical

La interpretació en un conjunt instrumental reforça el treball en equip, per saber tocar escoltant els teus companys, per a portar el ritme conjuntament, per saber diferenciar totes les veus i per a reforçar la comunicació i l’expressió conjunta.

musica-cambra-2022-23-P1037x950

ELS ESPAIS

Audicions i concerts

Les audicions trimestrals a la sala Mozart són un bon moment per a ensenyar davant de públic l'aprenentatge assolit cada trimetre.

A finals de curs, l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, el Pati de la Udl o el Castell Templer de Lleida son indrets increïbles per a gaudir dels grups de cambra de l'escola.

Fem viure i sentir la música!

Aquest és el nostre lema i propòsit per apropar i educar els nostres alumnes en el món de la música.