QUI SOC

Maylos Pons Roselló

Doctora Excel·lent Cum Laude en Educació Musical per la Universitat de Barcelona.                  

Diplomada en Estudis Avançats en Didàctica de l’Expressió Corporal i Musical (DEA).         

Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP).        

Títol Superior de Música en les especialitats de Solfeig, Teoria de la Música, Transport i Acompanyament. (Equivalent a Llicenciatura)

Títol Professional de Piano.        

Curs d’Expert Universitari en Educació Infantil.       

Líder Pedagògica del Projecte AUDE d’Infantil (VESS).

maylos-pons-rosello-qui-es-02

"Aportaciones de la estimulación musical en niños y niñas de 2 a 3 años,
con la colaboración de los padres, al proceso de adquisición de las conductas sociales y actitudinales: estudio de caso".

Maylos Pons Roselló

TÍTOL DE LA TESI DOCTORAL UB / 2016

maylos-pons-rosello-qui-es-03

SER DOCTORA

Doctora en Educació Musical (UB)

El dimarts 19 de gener de 2016 va ser un dia molt especial per a mi. Va ser la culminació de molts anys de treballs i estudi, i un somni fet realitat: Ser Doctora en Educació Musical per la UB, sota el títol "Aportaciones de la estimulación musical en niños y niñas de 2 a 3 años, con la colaboración de los padres, al proceso de adquisición de las conductas sociales y actitudinales: estudio de caso".

Agraeixo als pares i alumnes de l'Escola de Música Pons Roselló, des de la seva fundació, que han estat el motor i el motiu principal d'aquesta investigació. Tanmateix, vull agrair, a totes les persones que han col·laborat i m'han ajudat directa o indirectament a aconseguir fer-ho realitat, i als amics i familiars que m'han reconfortat en tot moment i des del principi. Moltíssimes gràcies a tots!

Descarregar PDF tesis

SOC PONENT TEDx

Maylos Pons Roselló a TEDx Lleida 2016

Vaig tenir l'honor al 2016 de ser ponent obrint el TEDx Lleida 2016, juntament amb altres ponents de primeríssima línia i actualitat.

Va ser el divendres 11 de novembre al Castell del Templers de Lleida sota el títol de "Viure i sentir la música!"

SOC DOCTORA

Maylos Pons Roselló a Lleida al dia

Aquí teniu l'entrevista que me va fer Santi Roig al programa "Lleida al dia" de Lleida TV el proppassat dimarts 26 de gener, per parlar de la meva tesis doctoral, amb el títol de "Aportaciones de la estimulación musical en niños y niñas de 2 a 3 años, con la colaboración de los padres, al proceso de adquisición de las conductas sociales y actitudinales: estudio de caso".

Fem viure i sentir la música!

Aquest és el nostre lema i propòsit per apropar i educar els nostres alumnes en el món de la música.

SOC DOCTORA

Maylos Pons Roselló a Cafeïna

El divendres 22 de gener, Maylos Pons Roselló, Directora de l'Escola de Música Pons Roselló, ha parlat amb Mariví Chacón de la seva tesis doctoral al programa Cafeïna de Lleida TV, amb el títol de "Aportaciones de la estimulación musical en niños y niñas de 2 a 3 años, con la colaboración de los padres, al proceso de adquisición de las conductas sociales y actitudinales: estudio de caso".