Concert de Cambra de fi de Curs 2022 – 2023

musica-audicio3rT-pagina-2022-23

El dimarts 13 de juny, a les 18:00h, l’Escola de Música Pons Roselló de Lleida, va oferir als pares i alumnes de l’escola el seu ja tradicional Concert de Cambra de fi de curs 2022/2023 a la Sala d’Actes de l’Edifici del Rectorat de Lleida.

La presentació va còrrer a càrrec de Núria Sirvent i la Sra. Montse Parra ens va adreçar unes paraules.

Seguint amb el programa del concert, vam començar pel grup de Violoncels amb Mètode Suzuki de l’Escola, per donar pas tot seguit a instruments solistes.

Després, els Nadons de 0 a 2 anys, acompanyats dels seus pares a l’escenari, per passar al grup de violins amb Mètode Suzuki, nens de 3 a 14 anys. A continuació, grups de cambra amb pianos a 4 i 6 mans, duos de piano i flauta travessera.

A continuació vam donar pas a les cançons per als més petits de P3, P4 i P5, més grups de cambra i seguidament, una performance de percussió corporal dels alumnes de nivell elemental i professional.

De nou actuacions solistes i el cant coral dels alumnes d’iniciació I, II, 1r i 2n d’elemental.

Vàrem gaudir novament de música de cambra amb un trio de baix elèctric i dues guitarres elèctriques, i pianos a 4 mans..

Per acabar el concert i, com ja és tradició, el número final, els alumnes de l’Escola es transformen en actors de la pel·lícula GREASE, acompanyats del grup de cambra de l’Escola, al piano, baix elèctric, guitarra elèctrica, flauta travessera i dues cantants.

Tags: No tags

Comments are closed.